19 Mayıs’ta Tarkan Beşiktaş'ta!

Megastar Tarkan, Beşiktaş Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programı kapsamında Barbaros Meydanı’nda halk konseri verecek.

Eklenme Tarihi: 18 Mayıs 2015 Pazartesi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Beşiktaş’ta yaşanacak.

Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında 4 gün sürecek olan bir Gençlik Festivali düzenliyor. Festivalin son günü olan 19 Mayıs’ta ise uzun zamandır halk konserleri ile dinleyicisiyle bir araya gelemeyen Tarkan sahnede olacak.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda, Barbaros Meydanı’nda önce Ozan Çolakoğlu DJ performansıyla sahnede olacak. Çolakoğlu'nun saat 20.00'de başlayacak olan DJ performansıyla, müzikseverler coşku dolu anlar yaşayacak.

Saat 21.00’de ise Megastar Tarkan Barbaros Meydanı’nda unutulmaz bir konser verecek.

Gençlik Festivali ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Barbaros Meydanı’ndaki “Havai Fişek” gösterileriyle son bulacak.

Konser Ücretsiz Olarak Halka Açıktır.

*Tüm etkinliklerimizin giderleri çeşitli sponsorlar tarafından finanse edilmektedir.