Beşiktaş’ta Megastar Tarkan Rüzgarı!

Megastar Tarkan, Beşiktaş Gençlik Festivali’nin de son günü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı kapsamında Beşiktaş’ta konser verdi.

Eklenme Tarihi: 22 Mayıs 2015 Cuma

Beşiktaş Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı kapsamında düzenlediği konserde sahne alan Megastar Tarkan, Beşiktaş Barbaros Meydanı’nı dolduran binlerce insana unutulmaz bir gece yaşattı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu konserde sahne önce ünlü DJ Ozan Çolakoğlu’nundu. Çolakoğlu, hareketli şarkıları ve eşsiz performansıyla İstanbulluları coşturdu.

Alanın dolmasıyla birlikte Tarkan, muhteşem performansıyla sahnedeki yerini aldı. Tarkan birbirinden güzel şarkılarını milli mücadelenin ateşinin yakıldığı Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda seslendirdi. Konser nedeniyle binlerce genç Barbaros Meydanı’nı tıklım tıklım doldurdu.

Tarkan’ın sahneye çıkmasıyla birlikte konserde eğlence doruğa çıktı. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Tarkan, gençlere unutulmaz bir 19 Mayıs yaşattı. Alanı dolduran binlerce genç Tarkan’a eşlik ederek en sevilen şarkılarını birlikte seslendirdi.

Konser öncesi konuşma yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, sahnede çıkarak tüm katılımcıları selamladı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Spor Bayramı’nı kutladı. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Başkan Hazinedar, “Bizi biz yapan değerlerin başında hiç şüphesiz cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı 16 Mayıs 1919 ve 19 Mayıs 1919 var. Gazi Mustafa Kemal, milli mücadeleyi Beşiktaş’taki evinden çıkarak bu iskeleden tekneye binerek Bandırma Vapuru ile İstanbul’dan başlatmış. Aslında Beşiktaş’a yüklenen bir misyon var. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Atatürk’ü anarak bu bayramı kutlamak en çok Beşiktaş’a yakışır. Biz bu nedenle Türkiye’nin en güzel gençlik festivalini Beşiktaş’a, İstanbul’a ülkemize armağan ettik” dedi.

Konsere yaklaşık olarak 120 bin kişi üzerinde bir kalabalık katılım gösterdi. Dört gün süren Beşiktaş Gençlik Festivali ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu, havai fişek gösterisiyle sona erdi.