18. Geleneksel Arnavutköy Şenliği!

Beşiktaş Belediyesi ve Boğaziçi Arnavutköylüler Derneği, “Geleneksel Arnavutköy Şenliği”nin 18.’sini 31 Mayıs 2015 Pazar günü, saat 12.00’de Arnavutköy Satış Meydanı’nda düzenliyor.

Eklenme Tarihi: 29 Mayıs 2015 Cuma

Arnavutköy Şenliği 18 Yaşında!

Beşiktaş Belediyesinin Boğaziçi Arnavutköylüler Derneği ile birlikte düzenlediği “Geleneksel Arnavutköy Şenliği”nin 18.’si 31 Mayıs 2015 Pazar günü, 12.00’de Arnavutköy Satış Meydanı’nda gerçekleşiyor.

İstanbul’da “Mahalle Dayanışması” kavramını korumayı başarmış ender mahallelerden biri olan Arnavutköy, 31 Mayıs 2015 Pazar günü İstanbulluları ağırlayacak. Arnavutköylüler 18 yıldır sürdürdükleri geleneğin çıtasını bir üst seviyeye taşımak istiyorlar. Boğaziçi Arnavutköylüler Derneği ve Beşiktaş Belediyesinin düzenlediği şenliğe çeşitli mahalle dernekleri, semt girişimleri ve farklı konularda çalışan sivil toplum kuruluşları da katılıyor.

Vedat Sakman Konseri!

Birbirinden renkli stantların ve Arnavutköy’ün cıvıl cıvıl çarşısının da yer aldığı Satış Meydanı’nda konserler ve sürpriz gösteriler yer alacak. Müziğin duayen ismi Vedat Sakman Arnavutköy Şenliği'nde sahnede olacak.

Tüm Beşiktaşlıları ve İstanbulluları Arnavutköy Şenliğimize bekliyoruz.

18. Geleneksel Arnavutköy Şenliği
Yer: Arnavutköy Satış (Kilise) Meydanı
Tarih: 31 Mayıs 2015, Pazar
Saat: 12.00

Etkinlik Afişi İçin Tıklayınız.