Enez Yaz Kampı Kayıtları Başladı!

Beşiktaş Belediyesi’nin çocuklar ve gençler için düzenleyeceği “Enez Yaz Kampı”na kayıtlar başladı.

Eklenme Tarihi: 15 Haziran 2015 Pazartesi

Beşiktaş Belediyesinin öğrenciler için düzenlediği ücretsiz Yaz Kampı bu yıl Edirne Enez’de gerçekleştirilecek. 6 gece 7 gün sürecek olan Enez Yaz Kampı’nda çocuklar İstanbul Üniversitesi Edirne Enez Sosyal Tesisleri’nde konaklayacak.

Enez Yaz Kampı’nda pek çok eğlenceli aktivite, spor ve eğitimler yer alacak. Çocukların alacakları eğitimlerin verimli olabilmesi ve yaşıtlarıyla daha iyi vakit geçirebilmeleri için 9-14 ve 14-17 olarak iki yaş grubu oluşturuldu. 5 dönem olarak gerçekleştirilecek kampa, her dönem 160 çocuk katılabilecek. Kampa katılabilmek için Beşiktaş ilçesine bağlı bir okulda okumak yeterli.

Son Başvuru Tarihi: 24 Haziran 2015

Kayıt yaptırmak isteyenler, aşağıda belirtilen gerekli belgeleri Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası, 4. kat Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne getirerek başvuruda bulunabilirler. Başvurular, 24 Haziran 2015 Çarşamba günü sona eriyor.

Kayıt İçin Gereken Belgeler
  • 1 Adet Fotoğraf
  • Kimlik Fotokopisi
  • Karne Fotokopisi
  • Sağlık Raporu
  • İzin belgesi (kayıt sırasında belediyemizden alınacaktır)
  • Anket (kayıt sırasında belediyemizden alınacaktır)
Kamp Dönemi

1. 29 Haziran - 5 Temmuz (14 - 17 yaş grubu)
2. 6 Temmuz - 12 Temmuz (9 - 14 yaş grubu)
3. 17 Ağustos - 23 Ağustos (14 - 17 yaş grubu)
4. 24 Ağustos - 30 Ağustos (9 - 14 yaş grubu)
5. 31 Ağustos - 6 Eylül (14 - 17 yaş grubu)

*Kampa katılabilmek için Beşiktaş ilçesine bağlı bir okulda okumak gerekmektedir.