Kabataş Erkek Lisesi Pilav Günü!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Kabataş Erkek Lisesi Geleneksel Pilav Günü’ne katıldı.

Eklenme Tarihi: 15 Haziran 2015 Pazartesi

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı Alper Kuş, Kabataş Erkek Lisesiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Cansızoğlu ev sahipliğinde Beşiktaş Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşti.

Kabataş Erkek Lisesi Geleneksel Pilav Günü eski ve yeni mezunları buluşturmaya devam etti.

Pilav Günü’nün bu yılki en önemli özelliği 60 yıllık mezunlara verilen anı plaketi oldu. Pilav dağıtımı, konuşmalar ve konserler ise organizasyona renk kattı.

Beşiktaş Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşen Kabataş Erkek Lisesi Geleneksel Pilav Günü’ne aynı zamanda bir Kabataş Erkek Liseli olan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar da katıldı. Pilav Günü’nde mezunlarla bir araya gelen Başkan Hazinedar, bir de konuşma yaptı.

Başkan, bir ritüeli olan Pilav Günü'nde Kabataş Erkek Lisesi bayrağının açılarak, Dereboyu Caddesi üzerinde gerçekleşen kutlamaya da katıldı.