Beşiktaş Belediyesi`nden Açık Satranç Turnuvası

Eklenme Tarihi: 10 Nisan 2013 Çarşamba

12-13-14 Nisan 2013 tarihlerinde "Beşiktaş Belediyesi 2013 Ulusal Egemenlik Kupası" Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva; Açık Kategori-gençler-yıldızlar-küçükler olmak üzere 4 kategoride yapılacaktır. Ayrıca, görme engelliler ve kadınlar kategori de bulunmaktadır.

7 tur ve 45 dk+30 sn eklemeli tempoda yapılacaktır. Turnuva toplamda 300 sporcu kontenjanlıdır ve kayıtlar 4 Nisan Perşembe 10.00 dan itibaren başlayacaktır. Sporcular yaşlarına uygun kategoriye yerleştirilecek ve kontenjan dahilinde başvuru sırası dikkate alınacaktır.

Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliğinin resmi web sitesinde 9 Nisan salı günü sporcu listelerinin yayınlandığı için kayıtlar sona ermiştir.

Turnuva Programı genel talep üzerine, 12 Nisan Cuma günü Teknik Toplantı 12:30 a, 1. Tur 14:00 a alınmış ve program revize edilmiştir.

Her kategori için başlangıç sıralamaları yayımlanmıştır. Yoğun başvuru nedeniyle turnuva kontenjanı 380 sporcuya yükseltilmiştir. Küçükler kategorisinde başvuru sırasına göre sonrardan kayıt yaptıran 40 sporcu yedek listeye alınmıştır. Yedek sporcular turnuva günü kayıt kontrol süresince bulunmaları durumunda turnuvaya dahil edilebilecektir.
Yedek liste için tıklayınız.

Ayrıntılı bilgilere turnuva yönergesinden ulaşılabilirsiniz.

Turnuva Yönergesi İçin Tıklayınız.

Beşiktaş Belediyesi 2013 Ulusal Egemenlik Kupası Başlangıç Sıralaması Listeleri

Küçükler başlangıç sıralaması listesi için tıklayınız.
Yıldızlar başlangıç sıralaması listesi için tıklayınız.
Gençler başlangıç sıralaması listesi için tıklayınız.
Açık başlangıç sıralaması listesi için tıklayınız.

Turnuva Adresi: Akatlar Mah. Uğur Mumcu Cad. Mustafa Kemal Merkezi Beşiktaş/İstanbul

Telefon: 0212 351 93 90

Daha Büyük Görüntüle