Yaşam Boyu Öğrenme Kursları

2016 - 2017 Dönemi Yaşam Boyu Öğrenme Kursları kayıtları sona erdi.

Eklenme Tarihi: 23 Eylül 2016 Cuma

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ 2016 - 2017 DÖNEMİ YAŞAM BOYU ÖĞRENME KURSLARI KAYITLARI SONA ERDİ!
Ön Kayıt Tarihi: 5 Eylül -23 Eylül 2016
Ön Kayıtlar Sona Ermiştir.

2016 - 2017 Dönemi Yaşam Boyu Öğrenme Kursları kayıtları sona erdi.

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle kentlilerimize ücretsiz el emeğini değerlendirme, mesleki-teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları düzenliyor.

Yabancı dilden el sanatları kurslarına, müzik ve gösteri sanatı kurslarından kişisel gelişim ve eğitim kurslarına, bilişim teknolojilerinden fotoğrafçılık kurslarına kadar pek çok farklı alanda kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek mümkün. Kurs programını başarı ile tamamlayan katılımcılara, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı eğitim sertifikaları veriliyor.

Beşiktaş Belediyesi 2016 - 2017 Dönemi Yaşam Boyu Öğrenme Kursları
Program İçin Tıklayınız.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ KURS MERKEZLERİ

ADRESLER
Akatlar Kültür Merkezi
Adres: Zeytinoğlu Cad. No: 8 Akatlar/Beşiktaş

Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi
Adres: Emirhan Cad. Leylak Sok. No:10 Dikilitaş/Beşiktaş

Dikilitaş Semt Evi
Adres: Dikilitaş Mah. Emirhan Cad. Dilek Sok. No: 2 Dikilitaş/ Beşiktaş

Sanatçılar Parkı
Adres: Akatlar Mah. Tepecik Yolu - Akatlar/Beşiktaş

Sporcular Parkı
Adres: Konaklar Mah. Ihlamur Sokak, Perili Köşk (Türkiye Futbol Federasyonu) karşısı

Ziya Kalkavan Denizclik Lisesi
Adres: Yıldız Mah. Çırağan Cad. No:34
Tel: 0212 261 6303

Başvuru Kriterleri

1- Başvuru T.C. kimlik numarası ile www.besiktas.bel.tr adresinden online veya Dikilitaş Semt Evi’nden şahsen yapılacaktır. Bilgi için: 0212 261 29 26
Sadece kursa katılacak kursiyerin T.C. kimlik no’su ile işlem yapılabilir.
*İkamet dışı kayıtlarımız Dikilitaş Semt Evi’nden yapılacaktır.
2- Beşiktaş ilçe sınırlarında ikamet eden kursiyerlerin başvuruları önceliklidir.
3- Kursiyer kayıt formunun iletişimi sağlamak için eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Kayıtta iletişim kurulabilmesi için sabit telefon ve cep telefon numaraları mutlaka yazılmalıdır.
4- Her kursiyer en fazla 2 branşa kayıt yaptırabilir.
5- Yabancı dil kurslarında aynı dönemde 2 yabancı dil kursu seçemez.
6- Başvuru yapan kursiyer, seçtiği branşa daha önce 2 kez katıldığı takdirde tekrar kayıt yaptıramaz. Ön başvuru yapsanız dahi Milli Eğitim Bakanlığı sisteminde almış olduğunuz sertifikalar görüneceğinden kursa asil kaydınız yapılmayacaktır.
7- Kurs kontenjanı ön kayıt tarihi önceliğine göre belirlenecektir.
8- Drama kursu haricinde başvuru sahibinin 19 yaş veya üzeri olması gerekmektedir.
9- İlk Ders başlamadan 24 saat (bir gün) önce bilgilendirme SMS atılacaktır.
10- Beşiktaş Belediyesi’nin kurs programında değişiklik yapma hakkı saklıdır.