“Toprağın Ölümü” fotoğraf yarışmasının ödül töreni Akatlar Kültür Merkezi'nde yapıldı

Eklenme Tarihi: 11 Nisan 2013 Perşembe

Beşiktaş Belediyesi ve Uluslararası 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu’nun birlikte düzenlediği, 18 yaşını doldurmuş tüm amatör fotoğrafçıların katılabildiği “Toprağın Ölümü” temalı fotoğraf yarışması sonuçlanmıştır.

Yarışmanın amacı; Gezegenimizde toprağın tahribi ile oluşacak toprak ölümü ve bundan etkilenen canlıların sorunlarına ve ölümlerine toplumun dikkatini çekmek ve çevre bilincinin gelişmesine katkıda bulunmaktır. Bu kapsamda yarışmanın konusu; insanoğlunun, yaşamımızda önemli yer tutan toprağa ve canlılara verdiği zararları göz önüne sermektir.

Yarışmamıza 118 fotoğraf sanatçısı 462 eserle katılmıştır.

Yarışma sonucunda derece alan yarışmacılar:

1.Birol KIRAÇ
2.Mehmet ÖZTÜRK
3.Mustafa DEMİRBAŞ
Mansiyon
1.Nuri ÇOBAN
2.Kasım GÜMÜŞ
3.Mustafa GEZER

Bu yarışmaya katılan fotoğraflar, Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi’nde sergilenecek ve derece alanların ödülleri törenle kendilerine verildi.

Yeni Duyurular