Bağımsızlık İçin İlk Adım Halk Koşusu

Eklenme Tarihi: 21 Ocak 2014 Salı

Beşiktaş Belediyesi’nce bu sene 3.sü gerçekleştirilen Bağımsızlık için İlk Adım Halk Koşusu Dolmabahçe’den başlayıp Bebek Parkı’nda son buldu. Yaklaşık 6 km lik koşuya yüzlerce sporcu katılarak 19 Mayıs ruhunu bayrakları ile spor coşkusu içinde yaşadılar.

İnönü Stadı Önünden başlayan koşu Beşiktaş Belediye Başkanı Sn. İsmail ÜNAL tarafından başlayarak Beşiktaş, Ortaköy, Kuruçeşme ve Arnavutköy etaplarını geçerek Bebek Partkı’ndaki ödül töreni ile tamamlandı. Koşuya Beşiktaş kentlilerinin yanı sıra İstanbul’dan pek çok vatandaş, Sivil Toplum Kuruluşları ve spor kulüpleri de destek oldu.

Erkekler kategorisinde ilk üçü Eser Akiş, Sezer Altuntaş ve Mehmet Boztepe alırken; kadınlarda birinciliği Şükran Eryılmaz, ikinciliği Hülya Tanrıyaşükür, üçüncülüğü ise Deniz Erzioğlu aldı.

Bu sene ilk kez yapılan 45+ kategorilerinde ise Erkekler’de ödülleri Fethi Kaya, Necati Tümbet, Hasan Uludağ alırken, kadınlarda kürsüye Sema Buldanlıoğlu, Firuza Ünal, Fatma Sıkı çıktılar.

Toplam 4 kategoride ilk üçü alan sporculara Girne Amerikan Üniversitesi tarafından ödüller verildi.

1.lere GAU Canterbury kampüste (İngiltere) 4 haftalık İngilizce dil eğitimi (1 yıl içinde kullanılabilir,devredilebilir,nakde dönüştürülemez.)

2.lere GAU ELA (İstanbul) da 120 saatlik seçeceği bir dilde eğitim (1 yıl içinde kullanılabilir, devredilebilir,nakde dönüştürülemez)

3.lere GAU Dance Academy (İstanbul) de 2 aylık seçeceği bir branşta dans eğitimi (1 yıl içinde kullanılabilir,devredilebilir,nakde dönüştürülemez )

Ödüllere hak kazanan sporcularımız 0212 249 78 82 numaradan Aslı Atan ile iletişime geçebilirler ve kimlikleri ile ödüllerini kullanabilirler.

Yeni Duyurular