Beşiktaş'taki Oteller İle İşbirliği!

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş’ta turizmin gelişimine katkı çalışmaları ile ilgili önemli adımlar atıyor.

Eklenme Tarihi: 04 Ağustos 2015 Salı

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş ilçesindeki otellerin genel müdürleriyle turizm ve işbirliği kapsamında bir araya geldi.

Beşiktaş’ta yer alan otellerin talep ve sorunlarının dinlendiği tanışma toplantısında belediyemizin getireceği çözümler ve işbirliği üzerine verimli bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş’ta yer alan otellerin genel müdürleri, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili müdürler katıldı.

Toplantıda Beşiktaş Belediyesi’nin çalışmaları, etkinlikleri ve festivaller üzerine yapılan sunum ardından, otel yetkilileri, sorun ve taleplerini dile getirdi.

Beşiktaş’ta turizmin gelişimi ve kalkınması için büyük önem taşıyan oteller ile koordinasyon çalışmaları ve işbirliğinin süreceğini ifade eden Başkan Hazinedar, “Beşiktaş'ta turizmin daha fazla gelişmesi adına bölgemizdeki oteller ile işbirliğimiz artarak devam edecek” dedi.

Katılımcı Oteller

Shangri La