İstanbul Yaz Kampı Gönüllüleri Beşiktaş’ta!

İstanbul Yaz Kampı 2015 Gönüllüleri Beşiktaş Belediyesi’nde gönüllü olarak çalıştı.

Eklenme Tarihi: 14 Eylül 2015 Pazartesi

KATADROM ve ASF aracılığı ile oluşturulan ve Alman - Türk Gençlik Köprüsü tarafından desteklenen "İstanbul Yaz Kampı 2015 " Türk, Alman, Rus, Yemen ve İran asıllı öğrencilerin katılımıyla 1-12 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleşti.

Katılımcılar, yaz kampı kapsamında Beşiktaş Belediyesi’nin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı; Engelli Koordinasyon Merkezi, Esenlik Hizmeti ve Dost Eller Mutfak birimlerinde gönüllü olarak çalıştı.

Çalışma süreleri sona eren gönüllüler, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ı makamında ziyaretti.

Hizmetleri ve çalışmaları için genç gönüllülere teşekkür eden Başkan Hazinedar, onlara “Rengarenk Beşiktaş” kitabını hediye etti.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.