Cumhuriyetin Işığı Beşiktaş'ı Aydınlatıyor!

Beşiktaş Belediyesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yılını görkemli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

Eklenme Tarihi: 29 Ekim 2015 Perşembe

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Beşiktaş Belediyesi'nin her yıl binlerce İstanbulluyu büyük bir coşkuyla bir araya getiren 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, bu yıl yine fener alayı ile başlayacak. Saat 19.00’da Balmumcu’dan (The Plaza Otel yanı) başlayacak olan yürüyüş boyunca vatandaşlar ellerinde taşıdıkları bayraklar ve meşaleler ile Türkiye Cumhuriyeti'nin 92. yılını kutlayacaklar.

Belediye bandosu eşliğinde marşlar ve şarkıların hep bir ağızdan söyleneceği fener alayı, yaklaşık bir buçuk saatlik bir yürüyüşün ardından Barbaros Meydanı'nda sona erecek.

Coşkulu kutlamalar, Başkan Hazinedar’ın konuşması ve 29 Ekim Korosu’nun performansıyla devam edecek.

Fener Alayı

Tarih: 29 Ekim 2015, Perşembe, 19.00
Başlangıç: Balmumcu (The Plaza Otel yanı)