Sandık Başına Gitmek İçin Engel Yok!

Beşiktaş Belediyesi, "Engelsiz Beşiktaş" düşüncesiyle hizmetlerine devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 21 Ekim 2015 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi, 1 Kasım 2015 Milletvekili Seçimlerinde; engelli ve hasta vatandaşlara ulaşım desteği sağlayacak.

2015 Milletvekili Seçimlerinin yapılacağı 1 Kasım Pazar günü, bedensel engelli seçmenlerin oy kullanabilmesi için “Dost Eller Taksi” hizmet verecek.

Oy kullanacağı okula gitmek isteyen engelli vatandaşlar 444 44 55 no.lu çağrı merkezimizi arayarak kolaylıkla oy kullanıp evlerine dönebilecek.

Diğer hasta veya evden çıkamayacak durumda olan vatandaşların oy kullanabilmesi için ise “Hasta Nakil Ambulansı” ulaşım desteği sağlayacak.

1 Kasım 2015 Pazar günü araç desteği için yönlendirme çağrı merkezi üzerinden yapılacak.

Ayrıntılı bilgi ve randevu talebi için 444 44 55 no.lu çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.