Beşiktaş Kent Konseyi Web Sitesi Yayında!

Beşiktaş Kent Konseyi web sitesi açıldı...

Eklenme Tarihi: 25 Ağustos 2016 Perşembe

Beşiktaş Kent Konseyi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 76. maddesinde belirtilen hedefler doğrultusunda kent içinde sürdürülebilirlik, yaşanabilirlik, hoşgörü, saygı ve anlayış çerçevesinde halkın yönetime katılımını ve denetimini sağlayacak işleyişi geliştirmeyi esas alan bir oluşumdur. Beşiktaş Kent Konseyi, halk ile Belediye arasında koordinasyonu sağlayarak, yerel demokrasinin yerleşmesine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Beşiktaş Kent Konseyi, Beşiktaş’ta halkın yaşam kalitesini arttırma, yaşamın ve refahın gelişmesi, sosyal ve kültürel çalışmaların halka ulaşması, kentin doğal varlıklarının korunması amacıyla faaliyet yürüten gönüllülerden oluşmuş bir kurumdur.

Bu hedef ve çalışmalar doğrultusunda “Kent Bizim Aşk Bizim” sloganıyla yola çıkan Beşiktaş Kent Konseyi’nin web sitesi açıldı.

Etkinlik ve projeleri yakından takip edebileceğiniz Beşiktaş Kent Konseyi web sitesine gitmek için tıklayınız.

Yeni Duyurular