Beşiktaş Belediyesi Contemporary İstanbul’da!

Beşiktaş Belediyesi, sanat koleksiyonunda yer alan değerli eserlerle Contemporary İstanbul’da!

Eklenme Tarihi: 11 Kasım 2015 Çarşamba

Çağdaş sanatın en iyi örneklerini sanatseverlerle buluşturan Contemporary İstanbul, bu sene de Akbank’ın katkılarıyla 12-15 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda sanatseverlerle buluşacak. 10. yılını kutlayan Contemporary İstanbul’a bu yıl, 24 ülkeden 102 galeri ve 700’den fazla sanatçı katılacak.

Beşiktaş Belediyesi de sanat koleksiyonundan dört eser ile Contemporary İstanbul’da yer alıyor. Bu vesileyle ilk defa bir belediye Contemporary İstanbul bünyesinde koleksiyonuyla kendine yer buluyor.

12 - 13 - 14 - 15 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yer alan Contemporary İstanbul’u, Beşiktaş Belediyesi koleksiyonunun yer aldığı sergi alanımızı ve belediyemizin destekçisi olduğu “Plug’n” atölyesini ziyaret edebilirsiniz.

#Plugin Workshops
Plugin Workshops, Contemporary İstanbul fuarının 10. yılı bünyesinde, bilim, sanat ve teknoloji konularına ilgi duyan 7-13 yaş arasındaki çocuklar ve gençler için tasarlanan atölyelerdir. Plugin 2015’in teması "X-CHANGE” ile ilişkili olarak geliştirilen bu atölyelerde dijital kültürün genç jenerasyonun birlikte çalışma, etkileşim, kendi kendine yapma ve değiş-tokuş becerilerini geliştirmesi amaçlanıyor. Plugin Workshops ile katılımcıların elektronik becerilerini kullanarak yaratıcı müdahaleler yapmayı deneyecekleri bir "X-CHANGE” alanı oluşturuluyor.

Plugin - Beşiktaş Belediyesi Ortak Projesidir.
Düzenleyen: Plugin Workshops Maker Eğitim Hareketi ve SPOTTER Kids

Ayrıntılı bilgi için: www.contemporaryistanbul.com