Beşiktaş’a Hoş Geldin Bebek Çantası

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş’ta dünyaya gelen bebekleri, güzel bir sürprizle karşılıyor.

Nüfus Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden alınan kayıtlar ve çözüm merkezimize gelen talepler doğrultusunda Beşiktaş sınırları içerisinde yeni doğan bebekler ve aileleri tespit ediliyor. Evlerinde ziyaret edilen ailelere ekiplerimiz tarafından "Beşiktaş’a Hoş Geldin Bebek Çantası" hediye ediliyor.

Beşiktaş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında çiçeği burnunda ebeveynler tespit edilerek hediye kitleri evlerine teslim ediliyor.

Yeni doğan ya da 3 aylığa kadar olan bebeklere teslim edilmesi planlanan bebek çantasının içinde yer alan malzemeler ise şöyle; 1 paket ıslak mendil, 1 adet cam biberon, 1 adet pişik önleyici krem, 1 adet saç ve vücut şampuanı, 1 adet emzik, 1 adet yeni doğan hasta çıkışı seti, 1 adet tırnak makası ve tırnak törpüsü, 1 adet bebek battaniyesi.