Posta Çeki Hesap Numaramız :
1.Emlak Vergisi İçin Posta Çek No: 232812
2.Çevre Vergisi İçin Posta Çek No: 654294 Bankalar :
Vakıflar Bankası Beşiktaş Şubesi Hesap No: 00158007300275260
Vakıflar Bankası Beşiktaş Şubesi IBAN No: TR20 0001 5001 5800 7300 2752 60
Halk Bankası Beşiktaş Şubesi Hesap No: 07000006
Halk Bankası Beşiktaş Şubesi IBAN No: TR20 0001 2009 7640 0007 0000 06
Ekiplerimiz Berber ve Kuaför Salonlarını Dezenfekte Etti!
Beşiktaş’ta berber, kuaför ve güzellik salonları dezenfekte edildi…
Eklenme Tarihi: 08 Mayıs 2020 Cuma
Belediye ekiplerimiz, 11 Mayıs’ta açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte etti. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da çalışmaları yerinde inceleyerek esnafımıza bu süreçte gerekli desteğin verileceğini ifade etti ve kendilerine hijyen seti dağıttı.
Koronavirüs’le mücadele kapsamında bir süredir kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonları İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle 11 Mayıs’ta açılacak. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de ilçedeki Berberler Odası’na kayıtlı tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte ederek hijyen kiti dağıttı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek esnafa sosyal mesafe konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Beşiktaş Belediyesi’ne desteklerinden ötürü teşekkür eden ilçe esnafı ise sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına uyarak hizmet vereceklerini belirtti.
Başkan Akpolat: "Beşiktaş Belediyesi olarak bu süreçte de esnafımızın yanında olacağız"
Başkan Rıza Akpolat, Ortaköy ve Bebek’te birçok kuaför salonunu inceledikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Akpolat: "COVID-19 sürecinin aslında biraz hızını düşürdüğü günlerdeyiz ancak tedbiri elden bırakmadan birtakım kısıtlamalarla beraber kuaförlerimiz ve berberlerimiz yavaş yavaş açılmaya başlıyor. Ancak vatandaşlarımızın evde kalma kısıtlamalarına uymaya devam etmesi gerekiyor; bu bizim için çok önemli. Beşiktaş Belediyesi olarak ilçemizde bulunan bütün berber, kuaför ve güzellik salonlarının dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Hem de hijyen setlerimizi dağıtıyoruz. Ayrıca bu sürecin devamıyla ilgili neler yapmamız gerektiği konusunda da farkındalık çalışmaları yaptık; hazırlanan broşür ve afişlerimizi teslim ediyoruz. Toplumun değişik kesimleri bu süreçten çok büyük zarar gördü. Küçük esnafımız olan berberlerimiz, kuaförlerimiz yaklaşık 2 aydır kapalı bu arkadaşlarımız hem ev geçindiriyorlar hem de istihdam sağlıyorlar. Beşiktaş Belediyesi olarak kısıtlamalar sonrasında bu zararın ortadan kalkması için biz de esnafımızın yanında olacağız. Dezenfekte işlemlerimiz şu anda olduğu gibi 11 Mayıs’tan sonra da düzenli bir şekilde devam edecek. Bu süreçte hem muhtarlarımız hem bizim yerel yönetimlerdeki çalışanlarımız hem de sağlık çalışanlarımız önemli işler yürüttüler. Hepsine teşekkür ediyoruz" dedi.