Beşiktaş’ın Sahilleri İBB İş Birliğiyle Temizleniyor!

İBB’ye bağlı İSTAÇ A.Ş. ekipleri Ortaköy’de şiddetli lodos nedeniyle oluşan deniz yüzeyini modern araçlarla temizledi...

Eklenme Tarihi: 05 Haziran 2020 Cuma

İBB’ye bağlı İSTAÇ ekipleri Beşiktaş’ın sahillerinde lodos nedeniyle oluşan deniz yüzeyini temizledi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da vatandaşlara çağrıda bulunarak sahillerimizde olumsuz herhangi bir durumla karşılaşılması halinde iletişim için İBB Beyaz Masa'yı işaret etti.

Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsata çevirerek ilçede ortak çalışmalar gerçekleştiren Beşiktaş Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalara bir yenisini daha ekledi. İBB’ye bağlı İSTAÇ A.Ş. ekipleri Ortaköy’de şiddetli lodos nedeniyle oluşan deniz yüzeyini modern araçlarla temizledi. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ı ziyaret ederek ortak çalışmalar hakkında Başkan Rıza Akpolat’tan bilgi alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurgulamıştı. İSKİ tarafından gerçekleştirilen ve Beşiktaş'ta yıllardır çözülemeyen altyapı sorunu da geçtiğimiz günlerde çözülmüştü.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yapılan çalışmalarla alakalı olarak sosyal medya hesabından vatandaşlara çağrıda bulundu. Akpolat: "İstanbul'da lodos fırtınasının etkisiyle kıyılarımızda kirlilik oluşabiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ ekipleri modern araçlarla deniz yüzeyini düzenli olarak temizliyor. Böyle bir manzaraya rastlarsanız İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa'ya bildirebilirsiniz" ifadelerini kullandı.