Beşiktaş Belediyesi Yaralı Kargaya Sahip Çıktı!

Sokaktaki dostlarımızın yanındayız...

Eklenme Tarihi: 13 Haziran 2020 Cumartesi

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Abbasağa Mahallesi’nde esnafın bulduğu yaralı kargayı sokak hayvanları ambulansı MOBİVET aracılığıyla alarak tedavi merkezine götürdü. Yaralı karganın, tedavisi tamamlandıktan sonra doğal yaşamına kavuşması sağlanacak.

Sabah saatlerinde iş yerlerini açarken yaralı bir kargayla karşılaşan esnafımız, uçamayan karganın kediler tarafından takip edilmesinden tedirginlik duyarak Veteriner İşleri Müdürlüğümüzü aradı. Hızlı bir şekilde olay yerine gelen ekiplerimiz, sokak hayvanları ambulansımız MOBİVET ile kargayı alarak tedavi merkezine götürdü. Abbasağalılar, yaralı kargaya hemen müdahale ettikleri için ekiplerimize ve Beşiktaş Belediyesi’ne teşekkür ederken Veteriner İşleri Müdürlüğümüz de yaralı kargaya gerekli müdahalelerinin yapıldığını ve bundan sonraki süreçte de gerekli bakım ve tedavinin rehabilitasyon merkezimizde devam edeceğini duyurdu. Yaralı karganın tedavisi tamamlandıktan sonra ilgili mercilere teslim edilerek doğal yaşamına kavuşturulacak.

Olayla ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaşımızı sokaktaki dostlarımızla da paylaşıyoruz. Dün MOBİVET ekibimizin Abbasağalı esnafımızdan alıp ilgilendiği küçük dostumuzun tedavisi, deneyimli veterinerlerimizin gözetiminde sürüyor. Gökyüzüne döndüğünde bizim de yüreğimize su serpecek.”