Beşiktaş’taki Tüm Okullar LGS’ye Hazır!

Öğrencilerimizin sağlıklı ve steril bir ortamda sınava girebilmeleri için ilçemizdeki okullar dezenfekte edildi...

Eklenme Tarihi: 20 Haziran 2020 Cumartesi

Beşiktaş Belediyesi, LGS'ye girecek öğrenciler için ilçedeki tüm okulları dezenfekte etti. Başkan Rıza Akpolat da öğrencilerin sınav süresince rahatsız olmamaları için vatandaşları sessiz olmaya ve gerekli hassasiyeti göstermeye davet etti.

Birinci oturumu saat 09.30, ikinci oturumu ise 11.30’da başlayacak olan ve yaklaşık 1.8 milyon öğrencinin gireceği LGS (Liselere Geçiş Sistemi) için Beşiktaş’taki tüm okullarda gerekli önlemler alındı. Belediyemiz, bu yıl pandemi dolayısıyla stresli bir ders çalışma dönemi geçiren öğrencilerimizin sağlıklı ve steril bir ortamda sınava girebilmeleri için ilçemizdeki okullarda dezenfekte işlemlerini tamamladı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş’ta 28 okul ve 187 sınıfta 2853 öğrencimiz LGS’ye girecek. Okullarımızı dezenfekte ettik. Sınav süresince 100’ün üzerinde çalışma arkadaşımızla birlikte çocuklarımızın ve ailelerinin yanında olacağız. Sınav süresince lütfen sessizliği koruyalım."