Beşiktaş Belediyesi LGS’ye Giren Öğrencileri Yalnız Bırakmadı!

Beşiktaş'taki okullarda gerekli önlemler alındı...

Eklenme Tarihi: 21 Haziran 2020 Pazar

Beşiktaş Belediyesi LGS (Liselere Geçiş Sistemi) kapsamında sınava giren öğrencilere okulların önünde maske, dezenfektan, çay ve su dağıttı. İlçede gerekli önlemlerin alındığını belirten Başkan Rıza Akpolat da sınava giren öğrencilere başarılar diledi.

Bu sene Koranavirüs gölgesinde gerçekleşen LGS’ye yaklaşık 1.8 milyon öğrenci katılım gösterdi. Salgın nedeniyle okul ve salon sayısının artırıldığı ülkemizde 8. sınıf öğrencileri ilk kez kendi okullarında sınava girdi. Önlemlerin üst düzeyde olduğu sınav için belediyemiz de öncelikle ilçedeki tüm okullarda dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. Sınav günü ise okulların önüne stant açan belediyemiz, BELTAŞ A.Ş. mobil büfeleri ile öğrencilere ve velilere maske, dezenfektan, çay ve su dağıtımı yaptı. Bu yıl pandemi dolayısıyla stresli bir süreç geçirdiklerini belirten öğrenciler ve veliler, bu uygulama için Beşiktaş Belediyesi’ne ve Başkan Rıza Akpolat’a teşekkür etti.

LGS’ye giren öğrenciler için sosyal medya hesabından bir paylaşım gerçekleştiren Başkan Akpolat, "Tüm çocuklarımız umarım emeklerinin karşılığını alır ve hedefledikleri okullara girebilirler. Umudumuz alın terinizde saklı" ifadelerini kullandı.