Beşiktaş 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarına Hazır!

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu Beşiktaş'a yaşanacak...

Eklenme Tarihi: 25 Ağustos 2020 Salı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98'inci yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacak olan belediyemiz, ilçenin tüm cadde ve sokaklarını kutlama mesajları içeren afiş ve billboardlarla donattı.

Belediyemiz, bu yıl pandeminin gölgesinde gerçekleşecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu yaşatmak için tüm ilçeyi Türk bayrakları ve Atatürk afişleriyle donattı. İşlek cadde ve sokaklarda bulunan billboardlarda Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı ile Zafer Bayramımızın önemine dikkat çekildi.

29-30 Ağustos tarihlerine Beşiktaş’ta Coşkulu Kutlamalar Yapılacak!

Kutlama etkinlikleri kapsamında mobil anons araçlarımız, marşlar ve anonslar eşliğinde 2 gün boyunca tüm mahallelerimizi gezecek; evlere bayrak, maske ve dezenfektandan oluşan binlerce set dağıtılacak. Barbaros Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Açık Hava Zafer Sergisi yine 2 gün boyunca vatandaşlarımız tarafından ziyaret edilebilecek. 30 Ağustos sabahı düzenlenecek olan resmi törenin ardından sahne sanatlarıyla devam eden "Beşiktaş İyileşecek" etkinlikleri kapsamında özel bir gösteri olacak. 30 Ağustos akşamı saat 21.00’de Zafer Bayramı’na özel Metin Uca’nın "Dilinizi Eşek Arısı Soksun" adlı tek kişilik gösterisi sosyal mesafe kurallarına uygun olarak Sanatçılar Parkı’nda izleyiciyle buluşacak.

"Zaferi Beşiktaş’ta Doyasıya Yaşayalım"
Beşiktaş Belediyesi Belediye Başkanı Rıza Akpolat da Zafer Bayramımız ile ilgili önemli mesajlar vererek şunları söyledi: "30 Ağustos, tarihimizdeki en önemli dönüm noktasıdır. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde elde ettiğimiz şanlı zaferin 98’inci yıl dönümünü kutluyoruz. Bu yıl, salgınla mücadele gereği Zafer Bayramı’nda sokaklarda ve meydanlarda buluşamayacağız. Ama bu durum, bayramımızı sevinçle kutlamamıza engel değil. Gelin; balkonlarımızı bayraklarla donatalım, zaferi Beşiktaş’ta doyasıya yaşayalım."