Sahnemiz Beşiktaş “Benim Hikayem” 2. Bölümü ile Yayında!

Sahnemiz Beşiktaş "Benim Hikayem" programımızın 2. bölüm konuğu Doğukan Manço...

Eklenme Tarihi: 25 Ağustos 2020 Salı

Beşiktaş Belediyesi’nin görsel hafızası Beşiktaş Belediye TV, yenilikçi, dinamik ve keyifli içeriklerle izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Müzik ve sohbetle dopdolu yeni programımız Sahnemiz Beşiktaş "Benim Hikayem"in 2. bölümü Beşiktaş Belediye TV'de yayınlandı. Cem Doğan’ın sunduğu programın ikinci konuğu ise DJ ve prodüktör Doğukan Manço oldu. Hem hayata hem müziğe dair keyifli bir yolculuğun yapıldığı program Doğukan Manço'nun Cem Doğan eşliğinde gerçekleştirdiği ve Barış Manço şarkılarından oluşan DJ performansıyla son buldu.

Sahnemiz Beşiktaş, her hafta alanında değerli konuklarımızın katılımıyla Beşiktaş Belediye TV'de sizlerle buluşacak. Belediyemizin hizmet ve etkinliklerinin yanı sıra Başkan Rıza Akpolat’ın öne çıkan gündemi, yepyeni programlar, Beşiktaşlı komşularımızın hikâyelerinin ve ilçemizden renkli görüntülerin yer aldığı Beşiktaş Belediye TV youtube kanalımızı ziyaret etmeyi unutmayın.