Sahnemiz Beşiktaş “Benim Hikayem” Yayında!

Müzisyen Ender Balkır, Sahnemiz Beşiktaş “Benim Hikayem” programına konuk oldu...

Eklenme Tarihi: 02 Eylül 2020 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi’nin görsel hafızası Beşiktaş Belediye TV, yenilikçi, dinamik ve keyifli içeriklerle izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Müzik ve sohbetle dopdolu yeni programımız Sahnemiz Beşiktaş "Benim Hikayem"in 3. bölümü Beşiktaş Belediye TV'de yayınlandı. Cem Doğan’ın sunduğu programın konuğu ise Müzisyen Ender Balkır oldu. Hem hayata hem müziğe dair keyifli bir yolculuğun yapıldığı program Ender Balkır'ın Cem Doğan eşliğinde seslendirdiği türkülerle son buldu.

Sahnemiz Beşiktaş, her hafta alanında değerli konuklarımızın katılımıyla Beşiktaş Belediye TV'de sizlerle buluşacak. Belediyemizin hizmet ve etkinliklerinin yanı sıra Başkan Rıza Akpolat’ın öne çıkan gündemi, yepyeni programlar, Beşiktaşlı komşularımızın hikâyelerinin ve ilçemizden renkli görüntülerin yer aldığı Beşiktaş Belediye TV youtube kanalımızı ziyaret etmeyi unutmayın.