Başkan Rıza Akpolat Mesai Arkadaşlarının Zabıta Haftası’nı Kutladı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, zabıta personelimizi ziyaret ederek Zabıta Haftalarını kutladı...

Eklenme Tarihi: 04 Eylül 2020 Cuma

Zabıta Teşkilatı’nın 194. yıl dönümü yurdun çeşitli yerlerinde düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da bu kapsamda Zabıta Müdürlüğümüzün Çırağan Hizmet Binası’ndaki bürosunu ziyaret ederek personelimizle bir araya geldi. Pandemi nedeniyle az sayıda personelle Zabıta Haftası’nı kutlayan Başkan Akpolat, kadın zabıta görevlilerimize gül verdi. Akpolat’ın bu jestine karşılık personelimiz de kendisine çiçek buketi takdim etti.

Başkan Akpolat, halkın güvenliği için gece- gündüz demeden çalışan ve pandemi döneminde vatandaşlarımızın sağlığı için sürekli denetim yapan mesai arkadaşlarına özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Zabıta Haftası’yla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Akpolat şu ifadeleri kullandı: "Zabıta emekçilerimizle birlikte Zabıta Haftası'nı ve Zabıta Teşkilatı'nın 194. yıl dönümünü kutladık. Komşularımızın güvenliği ve huzuru için fedakâr çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkürlerimi ilettim. Hep birlikte Beşiktaşımız için azimle çalışmaya devam edeceğiz."