Beşiktaş Belediyesi Haldun Boysan’ı Unutmadı

Ruhun Şad Olsun Haldun Boysan...

Eklenme Tarihi: 07 Eylül 2020 Pazartesi

Belediyemizin "Beşiktaş İyileşecek" etkinlikleri kapsamında düzenlediği sahne sanatları gösterilerinde yer alan "Bence Hiç Komik Değil" adlı tiyatro oyununun değerli sanatçılarından Haldun Boysan, Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

6 Eylül Pazar günü Beşiktaş Sporcular Parkı’nda sahnelenmesi planlanan "Bence Hiç Komik Değil" adlı tiyatro oyunu, değerli sanatçı Haldun Boysan’nın vefatı dolayısıyla ertelendi. Bu üzücü hadisenin ardından Pazar akşamı, "Aşk Bu Mu" adlı tiyatro oyunu izleyiciyle buluştu. Sahnede usta tiyatrocu Haldun Boysan adına belediyemiz tarafından hazırlanan özel bir saygı panosu yer aldı.

Sanat dünyasını üzüntüye boğan acı kaybın ardından sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan Başkan Rıza Akpolat şu ifadeleri kullandı: "Değerli sanatçımız; örnek Beşiktaşlı Haldun Boysan’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum."