"Beşiktaş İyileşecek" Etkinliklerimiz Devam Ediyor!

Beşiktaş'ın parklarında buluşalım; hep birlikte iyileşelim...

Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2020 Perşembe

Belediyemiz, pandemi sürecinde zor günler geçiren ve kültür-sanat etkinliklerinden uzak kalan komşularımızın rahat bir nefes alabilmesi için Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri "Beşiktaş İyileşecek" etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Her hafta Beşiktaş’ın farklı bir parkında gerçekleşen tiyatro ve stand-up gösterilerine ilçe sakinlerimiz büyük bir beğeniyle katılım sağlıyor.  Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleşen etkinliklerimizde katılımcıların ateşi ölçülüyor ve maske takılması konusunda sık sık uyarı yapılıyor.

Beşiktaş İyileşecek etkinlikleri kapsamında komşularımız geçtiğimiz hafta keyifli bir akşam daha geçirdi. Onur Atilla ve Doğan Akdoğan’ın Abur Cubur Show adlı stand-up gösterisi, 5 Eylül Cumartesi günü Sporcular Parkı’nda izleyiciyle buluştu. Gecede sahne alan Onur Atilla, "Sanatın yeri ve zamanı olmaz. Buna da hiçbir şey engel olamaz. Bu virüs de olsa su gibi akar ve yolunu bulur. Parkta, bağda, bahçede, ovada, platoda da olsa sanatımızı yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz. Yeter ki eğlenelim; moral bulalım, gülelim, biraz kafa dağıtalım. Sonra zaten dertler bizi bekliyor. O yüzden sizleri bir saat de eğlendirsek ne mutlu bize" diye konuştu.

Kahkahalar eşliğinde tamamlanan gecenin ardından stres atan komşularımız, belediyemize ve Başkan Rıza Akpolat’a teşekkür etti. 14 Ağustos’ta parklarımızda başlayan etkinlikler, 20 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek. (Program için tıklayınız.)

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da tüm Beşiktaşlıları parklarımızdaki etkinliklere tekrar davet etti ve şunları söyledi: "Bu zorlu süreci dayanışma ile geçirerek hep birlikte başaracağız. Detaylarına besiktas.bel.tr'den ulaşabileceğiz etkinliklerimize tüm komşularımızı davet ediyorum ve bütün komşularıma sağlıklı günler diliyorum."