Can Dostumuz Efe'nin Mutluluk Kapısı!

Sokaktaki can dostlarımız için önemli projelere imza atarken komşularımızın evcil hayvanları için de çalışmalarımız devam ediyor...

Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2020 Perşembe

İlçe sakinimiz Zeynep Berk’in sokaktan sahiplendiği ve yaşlılıktan dolayı merdivenleri çıkamayan köpeği 'Efe' için yaşadığı eve yakın parkımıza belediye ekiplerimiz tarafından özel bir kapı yapıldı. Akat Mahallesi Murat Parkı’nda tüm engelli dostlarımız için tasarlanan özel kapıya ise isminin ilham kaynağı olan "Murat Parkı Efe Kapısı" adı verildi.

Akat Mahallesi’nde yaşayan ilçe sakinimiz Zeynep Berk’in sokaktan sahiplendiği köpeği Efe için Murat Parkı’nda özel bir kapı tasarlandı. Yaşlılıktan dolayı arka ayaklarında sorun olan ve merdivenleri çıkamayan Efe, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından oluşturulan kapıyı kullanarak parka kolaylıkla giriş çıkış yapabilecek. Murat Parkı Efe Kapısı aynı zamanda civardaki tüm engelli can dostlarımız için de kolaylık sağlayacak.

Parkımızdaki çalışmayı sosyal medya hesabından paylaşan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da şunları söyledi: "Komşumuz Zeynep Berk'in sahiplendiği Efe'nin arka bacaklarında yaşadığı sorundan ötürü sokağa çıkmakta zorlandığını öğrendik. Ekiplerimiz, komşularımıza yardımcı olmak için harekete geçtiler. Zeynep Hanım ve Efe artık rahatça sokağa çıkabildikleri için mutluyuz."