Yaman Dünya Barış Parkı’nda İstediği Salıncağa Kavuştu!

Beşiktaşlı 12 yaşındaki Yaman istedi; Başkan Rıza Akpolat yerine getirdi…

Eklenme Tarihi: 28 Eylül 2020 Pazartesi

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, kendisine sosyal medya üzerinden ulaşarak Dünya Barış Parkı’na salıncak isteyen 12 yaşındaki Yaman Deniz’in isteğini kırmadı. Belediye ekiplerimiz, Yaman’ın istediği salıncağı parka kurarken Yaman da Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a çocuklara gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür etti.

Beşiktaş’ta genç yaşlı herkese hizmet götürmek için çalışan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden bir talep geldi. 12 yaşındaki Beşiktaş sakini Yaman, Dünya Barış Parkı’nda yer alan ve düzenleme sebebiyle farklı bir bölgeye kaldırılan salıncağın yeniden eski yerine konulmasını istedi. Sadece o salıncakta ayaklarının yere değmediğini söyleyen Yaman, kendisi ve arkadaşları için kaldırılan salıncağın tekrar aynı bölgede yer almasını talep etti. Başkan Akpolat da Yaman’ın bu isteğini göz ardı etmeyerek ekiplerimize talimat verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekipler, Yaman’ın istediği gibi yüksek bir salıncağı aynı bölgeye kurdu. Yaman da ekiplerimiz çalışma gerçekleştirirken parka davet edildi ve salıncağın kurulma çalışmalarına bizzat şahit oldu. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a isteğini geri çevirmediği için teşekkür eden Yaman Deniz süreci şu şekilde anlattı: "Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a parkımızda salıncak olmadığını dile getirdim. Sonra beni buraya çağırdılar ve istediğim salıncağı kuracaklarını söylediler. Şu anda işte o bölgedeyiz. Mesajıma döndükleri için çok şaşırdım. Açıkçası böyle bir şey beklemiyordum. 25 bin takipçisinden beni seçti; şaşırdım. Beşiktaş Belediyesi’ne ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a çok teşekkür ediyorum."

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Yaman Deniz’in yeni salıncağına bindiği görüntüleri paylaştı ve duygularını şu sözlerle dile getirdi. "Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince Beşiktaş’taki çocuklarımızın dileklerini gerçekleştiriyor; hayatlarını güzelleştiriyoruz."