Posta Çeki Hesap Numaramız :
1.Emlak Vergisi İçin Posta Çek No: 232812
2.Çevre Vergisi İçin Posta Çek No: 654294 Bankalar :
Vakıflar Bankası Beşiktaş Şubesi Hesap No: 00158007300275260
Vakıflar Bankası Beşiktaş Şubesi IBAN No: TR20 0001 5001 5800 7300 2752 60
Halk Bankası Beşiktaş Şubesi Hesap No: 07000006
Halk Bankası Beşiktaş Şubesi IBAN No: TR20 0001 2009 7640 0007 0000 06
Hayatı ve Sevgimizi Paylaştığımız Can Dostlarımızın Günü Kutlu Olsun!
"4 Ekim Hayvanları Koruma Günü" kapsamında sosyal medya hesaplarımızdan anlamlı bir video paylaşıldı…
Eklenme Tarihi: 05 Ekim 2020 Pazartesi
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun…
Her daim yanlarında olduğumuz can dostlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve onlara daha iyi bir yaşam alanı sağlamak için çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor.
Sokak Hayvanları Ambulansı MOBİVET ile 7/24 sokaktaki can dostlarımıza destek veren belediyemiz aynı zamanda STK’larla da iş birliği yaparak bakıma muhtaç hayvanları, Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde uzman veteriner hekimlerimizce tedavi altına alıyor. Pandemi döneminde de can dostlarımızı unutmayan belediyemiz, Beşiktaş’ın önemli noktalarına korunaklı mama ve su kapları yerleştirerek besleme çalışmaları ve mama dağıtımı gerçekleştirmişti.
Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat tarafından gündeme getirilen ve belediye meclisimizde alınan kararla ise Beşiktaş ilçe sınırları içerisinde bulunan petshoplarda evcil hayvan satışının yasaklanması için harekete geçildi. Bu kapsamda T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yetki belgesi olmayan petshoplara denetimler yapılıyor.
Can dostlarımızın daha iyi koşullarda beslenmeleri ve korunmaları için çalışmaların sürdürüleceğini belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle sosyal medya hesabından anlamlı bir video paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Bütün canlıların yaşam hakkı kutsaldır. Biz hayatı ve doğayı bir bütün kabul eden ve o çerçevede yönetsel anlayışımızı inşa eden bir belediye olarak bütün canlılar için çalışmaya devam edeceğiz. Can dostlarımızla hayatı ve sevgimizi paylaşıyoruz. Beşiktaş'ta STK’larımızı da sürece dâhil ederek güvenle yaşayacakları alanlar oluşturuyor; iyilikleri için her önlemi alıyoruz. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü" tüm hayvansever komşularımıza kutlu olsun."