Beşiktaş’ta Kültür ve Sanata Büyük Destek!

"Sanatın ve sanatçının güçlenmesi için destek vermeye devam edeceğiz…"

Eklenme Tarihi: 14 Ekim 2020 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda kültür-sanat kurumlarına ve özel tiyatrolara pandemi desteği olarak %50 indirimli salon tahsisi sağlanması kararlaştırıldı.

Pandemi süresince zor zamanlar yaşayan kültür-sanat kurumları ve özel tiyatrolar, Beşiktaş ilçesinde bulunan salonlarımızdan %50 indirimli faydalanabilecek. Önemli oranda indirim desteği sağlayan bu karar, pandemide tüm etkinliklere ara verilmesiyle zor bir süreç yaşayan kültür-sanat çevresinde sevinçle karşılandı.

Kararı duyuran Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, kültür-sanatın önemli bir destekçisi olduklarını ve bu alanda koşulsuz desteklerinin devam edeceğini belirtti. Başkan Rıza Akpolat, şu açıklamayı yaptı: "Kültür-sanat kurumlarına, özel tiyatrolara pandemi desteği olarak %50 indirimli salon tahsisi maddemiz, önemli bir gündem olarak meclis toplantımızdan geçti. Kültür ve sanatın başkenti olarak bilinen Beşiktaş, bu çevrelerin en büyük destekçisi olmaya devam edecektir. Sanatçılarımız pandemi sürecinde çok büyük özveride bulunup, güçlükler içinde kaldılar. Sanatın ve sanatçının güçlenmesi için omuz vermeye devam edeceğiz."