Usta Kalemler Beşiktaş’ın YouTube Kanalında!

Sahnemiz Beşiktaş "Edebiyat Hayat" söyleşi serisi Beşiktaş Belediye TV’de yayında…

Eklenme Tarihi: 09 Aralık 2020 Çarşamba

"Edebiyat Hayat" söyleşi serisi ilk bölümüyle Beşiktaş Belediye TV YouTube kanalımızda yayın hayatına başladı. Haftalık olarak yayınlanacak olan ve sekiz farklı konuğun ağırlanacağı programımızın ilk konuğu ise gazeteci-yazar Mine Söğüt oldu.

Sahnemiz Beşiktaş adı altında farklı alanlarda başarılı isimleri YouTube kanalımızda ağırladığımız söyleşi serilerine bir yenisi daha eklendi. "Edebiyat Hayat" programıyla çağdaş edebiyatın önemli kalemleri haftalık olarak kanalımıza misafir olacak. Moderatörlüğünü Dilek Keleş'in yaptığı, Nilüfer Açıkalın'ın sunduğu program kapsamında yazarların kitaplarının ışığında günümüzün toplumsal meselelerine değiniliyor. Aile, ahlak, varoluş, iktidar, yalnızlık, vasatlık, gerçeklik-hakikat sorgulamaları temel meseleler olarak öne çıkarken tüm bu konular çerçevesinde "Şimdiki Zaman" konuşuluyor.

"Edebiyat Hayat"ın ilk konuğu gazeteci-yazar Mine Söğüt ile kitabı Gergedan'ı ve pandemi sürecini konuştuğumuz sohbetin tamamını YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın Mesajı:
"Hem sanatçıya hem de kültür ve sanata sahip çıkmak kültür ve sanatın merkezi Beşiktaş’ın temel sorumluluğudur. Sanat’ın umut ve özgürlük olduğunu biliyoruz. İnsanlarımızın da en çok buna ihtiyaç duyduğunu görüyoruz. Sanatın ruhumuzu özgürleştiren misyonunu sahiplenmeye ve geliştirmeye kararlılıkla devam edeceğiz."