Saha Çözüm Ekiplerimiz 2 Ayda 51 Bin 576 Hane ve 530 İş Yerini Ziyaret Etti!

"Beşiktaş’ta yürümedik sokak, çalmadık kapı bırakmıyoruz, bırakmayacağız."

Eklenme Tarihi: 28 Aralık 2020 Pazartesi

Saha Çözüm Ekiplerimiz, iki ay gibi kısa bir sürede ilçede 530 iş yeri ve 51 bin 576 haneyi ziyaret ederek vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını dinledi.

Beşiktaş’ta yaklaşık iki ay önce alanında uzman, genç ve dinamik bir ekiple vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemek, pandemi sürecinde yalnız olmadıklarını göstermek ve belediyemizin projelerini anlatmak için başlatılan Saha Çözüm Hareketi hız kesmeden devam ediyor. Beşiktaş Saha Çözüm Ekibi, 27 Aralık Pazar günü itibarıyla ilçemizde 530 iş yeri 51 bin 576 haneyi ziyaret ederek komşularımızla ve esnafımızla buluştu.  COVID-19 önlemleri konusunda son derece titiz davranan ekiplerimiz, Beşiktaş’ın tüm mahalle ve sokaklarında komşularımızı hem evlerinde hem de iş yerlerinde ziyaret ediyor. Maske, dezenfektan ve Beşiktaş’ın Kent Kültürü Dergisi B+’nın da içinde yer aldığı çantaları vatandaşlara ulaştıran ekiplerimiz, komşularımızın sorun ve taleplerini de çözüme kavuşturmak üzere tek tek not alıyor.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat çalışmalara ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu: "Yaptığımız saha çalışması ülkemizde bir ilk. İlk defa bir belediye ilçe sınırlarındaki bütün evleri ve iş yerlerini ziyaret ediyor. Bu çalışma bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük saha çalışması olarak tarihe geçecek. Çalmadık kapı, ziyaret edilmedik iş yeri kalmayacak diye söz vermiştik. Sözümüzü tutuyoruz. Beşiktaş’ta sorunlara hızlı ve yerinde çözüm üretebilmek için kurduğumuz Saha Çözüm Ekibi ile iki ay gibi kısa bir sürede 530 iş yeri ve 51 bin 576 haneyi ziyaret ettik. Bütün talepleri, beklentileri tek tek not ettik. En önemlisi bu zorlu pandemi koşullarında komşularımızın yalnız olmadığını ortaya koyduk. Birçok soruna anında çözüm ürettik. Her komşumuz güler yüzle karşılayıp uğurladı bizi. Aynı azim ve kararlılıkla halkımız için çalışmaya, üretmeye ve paylaşmaya devam edeceğiz. Yürümedik sokak, çalmadık kapı bırakmadık, bırakmayacağız. Çünkü Beşiktaş’ta birlikte varız."