Beşiktaş’ta 3 Bin 167 Ton Asfalt Serimi Yapıldı!

"Beşiktaş’ı her alanda değiştirmeye, yenilemeye devam ediyoruz. Pandemi ile dayanışmayı en düzeyde gerçekleştirirken eş zamanlı olarak asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz…"

Eklenme Tarihi: 10 Ocak 2021 Pazar

Belediye ekiplerimiz, ilçedeki cadde ve sokakları yenileyerek vatandaşlarımıza daha konforlu ve güvenli bir Beşiktaş yaşatmak için asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Belediyemiz, Koronavirüs salgını sonrası tekrar başlayan sokağa çıkma kısıtlamalarını Beşiktaş’ta avantaja dönüştürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda cadde ve sokaklara fidanlar dikerek daha yeşil ve yaşanılası bir Beşiktaş için çalışan ekiplerimiz, Gayrettepe Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Toplam 767 ton asfalt dökülen mahallemizin cadde ve sokakları çok daha konforlu ve güvenli bir hal aldı. Belediye ekiplerimiz aynı zamanda Aralık ayında da asfaltlama çalışmaları yaparak 2 bin 400 ton asfalt serimi gerçekleştirmiş ve sorunlu bölgeleri yenilemişti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yapılan çalışmalarla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Beşiktaş’ta Büyükşehir Belediyemizle birlikte altyapı sorunlarını çözdük. Büyük değişim ve dönüşüm sürecine kararlılıkla devam ediyoruz. Yolları, kaldırımları yeniliyoruz. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Her evi, iş yerini ziyaret edip desteğimizi sunuyor; her mahallede ve sokakta çalışmalar yürütüyoruz. Beşiktaş’ta çalışmalarımızı aralıksız bir biçimde sürdürmeye devam edeceğiz. Beşiktaş’ın her karışını daha konforlu ve adına yakışır hale getirmeye kararlıyız. Son olarak Gayrettepe Mahallemizde toplam 767 ton asfalt serimi çalışmasını tamamladık. Beşiktaş’ta birlikte varız."