Çevre için Daha Çok Pedal!

Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında Beşiktaşlıları kampanya dâhilindeki mağazalarda özel indirimler bekliyor…

Eklenme Tarihi: 15 Ocak 2021 Cuma

Belediyemiz, her yıl Ocak ayının ikinci haftası kutlanan ve enerji tasarrufuna dair çeşitli bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmalarının yapıldığı Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında özel bir farkındalık kampanyası düzenliyor. “Yarınlarımızın Aydınlığına Enerjini Sakla” mesajının verildiği kampanya çerçevesinde ilçemizde bulunan iki bisiklet mağazasında Beşiktaşlılara özel indirimler sunulacak.

Kent sakinlerimizin bisiklet ve bisiklet aksesuarlarına daha ekonomik bir şekilde ulaşmasını hedefleyen kampanya kapsamında hem Beşiktaş’ta bulunan bisiklet mağazalarının hizmet potansiyeli artacak hem de bu sayede yayılacak olan bisiklet kültürüyle enerji tasarrufuna dikkat çekilmiş olacak. İkametgâhı Beşiktaş’ta olan komşularımız için geçerli kampanya, 17 Ocak Pazar günü sona erecek.

Kampanya Şartları:
Kampanyadan faydalanmak isteyen kent sakinlerimizin, Beşiktaş’ta ikamet ettiklerine dair e-devlet çıktısı ya da cep telefonlarından gösterecekleri ekran görüntüsü ile birlikte kimliklerini mağaza yetkililerine göstermeleri yeterlidir.

Kampanyaya Katılan Mağazalar:
Bike and Outdoor
Web: www.bikeandoutdoor.com
Adres: Cihannüma Mah. Barbaros Blv. No:63, 34353 Beşiktaş/İstanbul
Tel: (0212) 259 74 76
*Mağaza, bisikletlerde nakit alımlarda %10 kredi kartı ile alımlarda %5, aksesuarlarda nakit alımlarda %15 kredi kartı ile alımlarda %10 indirim uygulayacaktır.

Or Bisiklet
Web: www.orbisiklet.com
Adres: Ortaköy, Mecidiye Mah. Muhtar Sok. No:4/B, 34347 Beşiktaş/İstanbul
Tel: (0212) 259 22 79
*Mağaza, bütün bisikletlerde ve aksesuarlarda nakit alımlarda %15, kredi kartı ile alımlarda %10 indirim uygulayacaktır.