Karla Mücadele Ekiplerimiz Sahaya İndi!

Beşiktaş'ın her köşesinde karla mücadele mesaimiz devam ediyor...

Eklenme Tarihi: 17 Ocak 2021 Pazar

Karla mücadele ekiplerimiz, İstanbul’da beklenen kar yağışının başlaması sonrası ilçede teyakkuza geçti. Ekiplerimiz, Beşiktaş’ın tüm noktalarına dağılarak vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için gün boyu çalışmalarını sürdürdü.

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı karla mücadele ekiplerimiz, İstanbul’da beklenen kar yağışının başlamasıyla Beşiktaş’ın cadde ve sokaklarında gerekli tüm önlemleri aldı. Yağış öncesi gelen uyarıların ardından 24 saat boyunca teyakkuzda bekleyen ve çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz, gün boyu tuzlama ve kar küreme çalışmaları gerçekleştirdi. 300 kişilik karla mücadele ekibimiz, yağışın başlaması sonrası 24 adet kepçe, 1 adet greyder, 12 adet kar küreme ve tuzlama aracı, 14 adet kamyonet elle tuzlama aracı, 2 adet sepetli araç ve 2 adet çekici kurtarıcı araç ile ilçemizin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da 16 Ocak Cumartesi akşamı sahadaki ekiplerimize eşlik ederek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Rıza Akpolat, "Beşiktaş'ta kar yağışını Fen İşleri Müdürlüğümüzün kriz merkezinde yakından takip ediyoruz. Sahadaki ekiplerimiz olumsuz durumlara anında müdahale ediyorlar. Bu zorlu gecede ve kar yağışı süresince görevde olacak tüm emekçilerimize teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ta birlikte varız" dedi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise gün boyu soğuk havada sokakta kalan can dostlarımızın yanındaydı. Ekiplerimiz, ilçe genelinde belirlenen noktalara aralıksız olarak mama ve su takviyesinde bulunuyor.