Beşiktaş’ta Kar Mesaisi Başladı!

Karla mücadele ekiplerimiz, İstanbul’da beklenen kar yağışının başlaması sonrası zaman kaybetmeden Beşiktaş’ta çalışmalara başladı…

Eklenme Tarihi: 15 Şubat 2021 Pazartesi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı hava durumu tahminlerinin ardından İstanbul’da beklenen kar yağışı Cumartesi gecesi itibarıyla başladı. Karla mücadele ekiplerimiz de vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için Beşiktaş’ın dört bir noktasına konuşlanarak çalışmalara başladı.

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı 300 kişilik karla mücadele ekibimiz, 24 adet kepçe, 1 adet greyder, 12 adet kar küreme ve tuzlama aracı, 14 adet kamyonet elle tuzlama aracı, 2 adet sepetli araç ve 2 adet çekici kurtarıcı araç ile Beşiktaş’ın sokaklarında kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerimiz, İstanbul’da bir hafta boyunca sürmesi beklenen kar yağışı süresince ilçemizde 7/24 teyakkuzda olacak.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da konuyla ilgili olarak “Vatandaşlarımızın Beşiktaş’ta olumsuzluk yaşamaması için alanında uzman ekiplerimiz sahada hazır. Tüm önlemler alındı. Komşularımız taleplerini iletmek ve anında hizmet alabilmek için Çözüm Merkezimizi 7/24 arayabilirler” uyarısında bulundu.

Koronavirüs salgını nedeniyle gerçekleşen hafta sonu yasakları sonrası yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarımız da İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışının ardından unutulmadı. Can dostlarımıza düzenli olarak su ve mama takviyesinde bulunan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kar yağışıyla beraber yine can dostlarımızın yanındaydı. Ekiplerimiz, Beşiktaş’ın dört bir yanında mama ve su takviyesi yaparak sokaktaki canlarımıza destek oldu.