Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu Beşiktaş’tan Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun cenaze törenine katıldı…

Eklenme Tarihi: 18 Şubat 2021 Perşembe

16 Şubat Salı günü Beşiktaş’taki evinde düşerek hayatını kaybeden 83 yaşındaki psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu için Levent Afet Yolal Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Devlet erkânından önemli isimlerin katıldığı cenazeye Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da katılım gösterdi. Cüceloğlu’nun acılı ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileyen Başkan Akpolat, "Türkiye önemli ve değerli bir hocasını kaybetti" dedi.

Akpolat: "Akat Mahallemizden komşumuz psikolog ve yazar sevgili Doğan Cüceloğlu'nu ebediyete uğurladık. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Eserleri bize hep güç ve ilham verecek. Cüceloğlu’nun ismini Beşiktaş’ta gururla yaşatacağız" şeklinde konuştu. Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu cenaze töreninin ardından Aşiyan Mezarlığı’na defnedildi.