Beşiktaş’taki Okullar Yüz Yüze Eğitime Hazır!

Belediye ekiplerimiz, 1 Mart’ta başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesi ilçemizdeki okullarımızı dezenfekte ediyor…

Eklenme Tarihi: 26 Şubat 2021 Cuma

1 Mart Pazartesi günü itibarıyla okul öncesi, ilkokul, 8. ve 12. sınıf öğrencileri haftada iki gün yüz yüze eğitime başlayacak. Belediye ekiplerimiz de bu kapsamda Beşiktaş'taki okulları eğitime hazır hale getirmek için dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Okulları titizlikle ve ayrıntılı olarak dezenfekte eden ekiplerimiz, 1 Mart'a kadar tüm çalışmalarını tamamlayacak. Dezenfekte uygulamaları yüz yüze eğitim öncesi öğrencilerimizi ve ailelerini bir nebze de olsa rahatlatmış olacak.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Sağlıklı ve güvenli bir kent inşa etmek başlıca görevimiz. Beşiktaş’ta çocuklarımızı ve ailelerini, salgın hastalıklardan korumak için belediyemizin tüm imkânlarını seferber ediyoruz. Yaptığımız dezenfekte çalışmalarının ardından çocuklarımız güvenle okullarına gidebilirler."