Belediyemizde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı!

"Emeğin hakkını vermek için azim ve kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz…"

Eklenme Tarihi: 02 Mart 2021 Salı

Belediyemiz ile DİSK Genel-İş Sendikası İstanbul Avrupa Yakası 1 No’lu Şube arasında yürütülen ve 1.849 işçimizi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sona erdi. Anlaşmayla sonuçlanan görüşmelerin ardından emekçilerimize güzel haberi Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat verdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Toplu İş Sözleşmesi’nin imzalanması ile ilgili haberi şu açıklamayla duyurdu:

"Beşiktaş Belediyesi olarak, DİSK Genel-İş Sendikası, İstanbul Avrupa Yakası 1 No’lu Şube ile sürdürdüğümüz ve 1.849 emekçimizi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerimiz anlaşma ile sonuçlanmıştır. Beşiktaş halkına hizmet eden emekçilerimizin insan onurunu yaraşır bir şekilde yaşaması için alın teri yere düşmeden emeğinin hakkını teslim etmiş olmaktan dolayı mutluyuz. Kurum yöneticilerimiz, kamu emekçilerimiz ve işçilerimiz, üzerinde ortaklaştığımız ilkelerden güç alarak Beşiktaş halkına hizmet etmeye devam edecektir. Beşiktaş halkına, emekçilerimize ve bizleri destekleyen değerli kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Beşiktaş olarak örnek bir toplu sözleşmeyi DİSK Genel- İş ile birlikte hayata geçiriyoruz. Emeğin hakkını vermek, emekçi arkadaşlarımızın en iyi koşullarda çalışmasını sağlamak; ekonomik ve sosyal kazanımlarını ileri taşımak için verdiğimiz mücadele elde ettiğimiz başarı hepimizin ortak başarısıdır ve örnek niteliktedir. Diliyorum ki ülkemiz emeğin her yerde karşılığını aldığı, sosyal adaletin eksiksiz yaşama geçirildiği bir ülke olsun. Bütün çalışan arkadaşlarıma, Beşiktaş halkına hayırlı olmasını diliyorum. Aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz."