Başkan Rıza Akpolat Akıllı Şehirler Panelinde!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Davos Lab Türkiye kapsamında düzenlenen "Akıllı Şehirler" paneline konuşmacı olarak katılacak...

Eklenme Tarihi: 06 Nisan 2021 Salı

Global Shapers Community’nin yeni girişimi "The Davos Lab: Geleceği İnşa Etmek" kapsamında diyalog, eylem, değişimi teşvik etmeyi ve tüm ilgili vatandaşları, dünyanın COVID-19 sonrası iyileşmesini şekillendirmek için harekete geçirmeyi amaçlıyor. The Great Reset (Büyük Sıfırlama) İnsiyatifi ve meşhur Davos Yıllık Toplantıları'nın yerine bu yıl 25-29 Ocak 2021 tarihinde dijital olarak düzenlenen "The Davos Agenda" organizasyonu ışığında, gençlik odaklı bir COVID-19 iyileşme ajandası oluşturmak için gençlerin ve ilgili tüm vatandaşların katılımıyla "Davos Dialogues Türkiye" lokal diyalog toplantıları ve etkinlikleri düzenleniyor.

Bu kapsamda 7 Nisan Çarşamba günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek olan "Akıllı Şehirler" paneline Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile birlikte YASED Genel Sekreteri Serkan Valandova ve Sosyal Girişimci, Akademisyen Gülin Yücel konuşmacı olarak katılacak. “Ekonomi, Teknoloji, İklim, Toplum” konulu panelde pandemi sonrası dönem için şehirlerin akıllı/inovatif sistemlerle sürdürülebilir, çevre ve iklim dostu modellere geçiş projeksiyonları, akıllı şehirlerin geleceği ve ilgili paydaşların çözüm önerileriyle mevcut çalışmaları konuşulacak. Panel StreamYard programı üzerinden gerçekleştirilecek olup aynı anda YouTube, LinkedIn ve Facebook'ta canlı olarak yayınlanacak.

Tarih: 7 Nisan 2021 Çarşamba
Saat: 13.00-14.00