Beşiktaş’ta Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni!

Aklımız Fikrimiz Beşiktaş...

Eklenme Tarihi: 31 Mayıs 2021 Pazartesi

Belediyemiz, 29 Mayıs Cumartesi günü düzenlediği toplu açılış ve temel atma töreni ile Beşiktaş'ta hayata geçirilen projeleri halkımızın hizmetine sundu. İsmet İnönü Spor Tesisi’nde gerçekleşen törenimize Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve çok sayıda milletvekili katılım gösterdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, tören kapsamında 2019 seçimleri öncesinde vaat ettiklerini, belediyemizin pandemi sürecinde yaptıklarını ve projelerimizin nasıl hayata geçirildiğini anlattı.

Pandemi nedeniyle hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulandığı için vatandaşlarımız toplu açılış törenine katılamazken açılış programı, belediyemizin ve Başkan Akpolat’ın sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.