Belediyemiz 5 Farklı Kategoride Ödülleri Topladı!

Belediyemizin hayata geçirdiği “İstanbul Sözleşmesi’ni Okudun Mu?” ve "Akıldan Çıkmaz Yol" projeleri Polaris Awards’tan 5 ödülle döndü...

Eklenme Tarihi: 02 Haziran 2021 Çarşamba

Kadın haklarını koruyan ve şiddetin önüne geçmeyi amaçlayan İstanbul Sözleşmesi kısa sürede gündemin büyük parçası haline gelirken sosyal medyada sözleşmenin asıl amacını açıklamaya çalışan içerikler de aynı hızla yayılmaya başladı. Belediyemiz de böyle bir gündemde herkese basit bir soru sordu: “İstanbul Sözleşmesi’ni Okudun Mu?”

Semtimizin dört bir yanına asılan afişler ve afişlere eklenen QR kodla herkesin İstanbul Sözleşmesi’ne kolayca ulaşmasını sağlayan projemiz, Polaris Awards’ta Public Affairs, Outdoor ve Mobile Campaigns kategorilerinde 3 ödüle layık görüldü.

“Akıldan Çıkmaz Yol” Projemize Polaris Awards’tan 2 Ödül!
10 Kasım’a özel “Beşiktaş’ta Her Yol Buraya Çıkar, Bu Yol Akıldan Çıkmaz” diyerek yayınlanan projede “Ata”mızın fotoğraflarıyla dolu olan yol Yandex Navi uygulamasına taşındı.

Türkiye’nin ilk dijital sergisi olma özelliğini taşıyan projemizde Dolmabahçe Sarayı’nın önünde bulunan cadde “Akıldan Çıkmaz Yol” olarak adlandırıldı. Proje, görüntülenme rakamları ve aldığı olumlu yorumlarla Craft / Best User Experience ve Craft / Best Use of Gamification kategorilerinde Polaris Awards’tan 2 ödülle döndü.

Künye:
Kurum: T.C. Beşiktaş Belediyesi / Beşiktaş İletişim Ofisi