Sahilde Temelini Attığımız Kafe ve Sosyal Tesisin Adını Beşiktaşlılar Koyacak!

Beşiktaş sahilde temeli atılan ve çok yakında hizmete sunulacak olan kitap kafe ve sosyal tesisimizin adını vatandaşlarımız belirleyecek...

Eklenme Tarihi: 03 Haziran 2021 Perşembe

Göreve geldiği günden bu yana katılımcı belediyecilik anlayışıyla birçok projeye imza atan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajda: “Beşiktaş sahilde tüm Beşiktaşlıları denizle buluşturacak kitap kafemizin ve sosyal tesisimizin temelini attık. Çok yakında hizmetinize sunacağız. Gelin adına hep birlikte karar verelim; sizce adı ne olsun?” ifadelerini kullandı. Sosyal medya hesaplarına gelen yorumlardan çıkan sonuç anket olarak yine vatandaşın oylamasına sunulacak böylece kafe ve sosyal tesisimizin adına katılımcılıkla karar verilmiş olacak.

Beşiktaş İskelesi’nde temeli atılan ve içerisinde bir kitap kafenin bulunduğu sosyal tesisi kısa bir zamanda hizmete sunacak olan belediyemiz, İstanbulluları özlemini duydukları denizle buluşturacak. Adını vatandaşlarımızın belirleyeceği tesisimizde tüm BELTAŞ tesislerinde olduğu gibi uygun fiyatlı ve hijyenik yiyecek-içecek hizmetlerine ulaşılabilecek. Ziyaretçiler, kitap kafede rahatça kitaplarını okurken Beşiktaş’ın ve Boğaz’ın keyfini de doyasıya çıkaracak. Tesisimizdeki 300 m2’lik alan Kitap Kafe, 900 m2’lik alan ise sosyal tesis olarak kullanılacak.