Beşiktaş’taki Okullar LGS Öncesi Dezenfekte Edildi!

"Öğrencilerimiz gönül rahatlığıyla sınava girebilir."

Eklenme Tarihi: 04 Haziran 2021 Cuma

Belediyemiz, 6 Haziran Pazar günü yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi Beşiktaş’taki okullarda yaptığı dezenfeksiyon çalışmalarını tamamladı. Belediye ekiplerimiz, COVID-19 önlemleri çerçevesinde sınav yapılacak tüm okullarda yoğun ve titiz bir çalışma gerçekleştirdi.

Konuya ilişkin bir mesaj paylaşan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat şu ifadeleri kullandı: "6 Haziran Pazar günü yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı öncesinde ekiplerimiz, sınav yapılacak tüm okulları titiz bir şekilde dezenfekte etti. Beşiktaş’taki tüm okullarda gerekli önlemler alındı. Öğrencilerimiz gönül rahatlığıyla sınava girebilirler. Beşiktaş Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim."