Beşiktaş Çocuk Koromuzdan A Milli Takıma Euro 2020 Marşı!

Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Beşiktaş Çocuk Korosu öğrencileri, ülkemizi Avrupa’da temsil eden A Milli Takımımız için yeni bir beste seslendirdi...

Eklenme Tarihi: 16 Haziran 2021 Çarşamba

Beşiktaş Çocuk Korosu, ülkemizi Euro 2020 futbol turnuvasında temsil eden A Milli Takımımız için yepyeni bir marş seslendirdi. “Sevdamızsın Türkiye” isimli marşın sözlerini Beşiktaş Çocuk Korosu Şefi Güneş Kaya ve Neriman Antaş yazarken bestesini ve düzenlemesini şef Güneş Kaya yaptı. Öğrencilerimizin seslendirdiği eser vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ülkemizin büyük umutsuzluk ve karamsarlık ikliminde milli takımımıza büyük bir sorumluluk düşmektedir. Aynı sorumluluk elbette ki ülkemizdeki her yurttaşın da ortak görevidir. Çocuklarımızın ortaya koyduğu duyarlılık bizim geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Hepsinin gözlerinden ayrı ayrı öpüyorum. Milli takımımızın başarısı en çok çocuklarımıza armağan olacaktır. Hep birlikte inanıp hep birlikte kazanıp hep birlikte bu büyük gururu yaşamak istiyoruz. Belediyemizi ve ilçemizi farklı alanlarda temsil eden ve kendine özgü içerikler üreten Belediye Çocuk Koromuz Euro 2020’de ülkemizi temsil eden Bizim Çocuklar’a desteğini 'Sevdamızsın Türkiye’ isimli besteyi seslendirerek gösterdi. Emekleri için geleceğimizin umudu çocuklarımıza ve Koro Şefimiz Güneş Kaya'ya sonsuz teşekkürler. Koromuzun A Milli Takımımıza uğur getirmesi temennisiyle A Milli Takımımıza başarılar diliyorum."