Başkan Rıza Akpolat Komşularımızla Buluştu!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Petrol Sitesi’nde komşularımızla buluştu…

Eklenme Tarihi: 30 Haziran 2021 Çarşamba

Göreve geldiği ilk günden itibaren katılımcı yönetim anlayışını vurgulayan ve bu kapsamda Açık Mikrofon ve Halk Toplantıları gibi etkinlikler gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 29 Haziran Salı akşamı Nisbetiye Mahallesi’nde Petrol Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. 24 aylık görev sürecinden bugüne kadar hayata geçirilen projeleri, çalışmaları ve yeni hedeflerini anlatan Başkan Akpolat, komşularımızın talep ve önerilerini dinledi.

Beşiktaşlı komşularımızla bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu dile getiren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Petrol Sitesi’nde yaşayan komşularımızla bir araya geldik. 24 aylık görev sürecimiz boyunca hayata geçirdiğimiz çalışmaları kendilerine sunduk; talep ve önerilerini dinledik. Katılımcı demokrasi uygulamalarımızı sürdüreceğiz. Çünkü Beşiktaş’ta birlikte varız" ifadelerini kullandı. Başkan Akpolat, önümüzdeki günlerde de komşu buluşmalarına devam edecek.