Beşiktaş’ta Edebiyat ve Kitap Günleri Başlıyor!

Belediyemiz, Toplumsal Yayın Grubu iş birliğiyle Türkiye’nin önemli yayınevlerinin katılacağı bir kitap fuarı düzenliyor...

Eklenme Tarihi: 05 Temmuz 2021 Pazartesi

30 Yayınevi, 30 Yazar
Belediyemiz, Toplumsal Yayın Grubu iş birliğiyle “Edebiyat ve Kitap Günleri” etkinliklerini başlatıyor. 5 Temmuz Pazartesi günü Levent Meydanı’nda başlayacak olan etkinlikler kapsamında kitapseverler ünlü yazarlarla bir araya gelme fırsatı bulacak.

18 Temmuz’a kadar devam edecek olan fuarımıza katılacak olan gazeteci ve yazarlardan bazıları şu şekilde: Merdan Yanardağ, Ahmet Yavuz, Murat Sayım, Ali Haydar Fırat, Timur Soykan, Ergün Poyraz, Murat Ağırel, Cemil Kılıç, Ali Avcu, Yılmaz Dikbaş, Eylül Çifçi, Kerem Kurt, Oya Adıyaman.

Göreve geldiği günden bu yana kültür-sanat alanında çalışmalar gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da Beşiktaş’ı hem İstanbul’un hem de ülkemizin edebiyat ve sanat merkezi yapmak konusunda kararlı olduğunu dile getirdi ve yaptığı açıklamada şu noktalara değindi: "Pandemi nedeniyle kültür ve sanat çalışmalarımızı istediğimiz boyutta gerçekleştiremedik. Şimdi çok hızlı bir biçimde yılın bütün zamanlarına yayılan etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bütün halkımızı edebiyat ve kitap günlerimize davet ediyor; kitaba, yazara, düşünüre, üretene sahip çıkmaya davet ediyorum."

Tarih: 5-18 Temmuz 2021
Yer: Levent Meydanı