Kurban Kesimi Hakkında Önemli Bilgilendirme

20 Temmuz - 23 Temmuz tarihleri arasındaki Kurban Bayramı öncesinde kurban kesimi ile ilgili bilinmesi gerekenler:

Eklenme Tarihi: 12 Temmuz 2021 Pazartesi

Ne Yapmalısınız?
• Kurban satın almış olan vatandaşlarımız, hayvan küpe numarasını edinip 444 44 55 no.lu çözüm merkezimizi arayarak kesim talebi oluşturmalıdır. Veteriner İşleri Müdürlüğümüze iletilen kesim talepleri planlandıktan sonra vatandaşlarımıza dönüş yapılacaktır.
• Sadece randevulu kesimler yapılacaktır.
*Kesilecek hayvanın kulak küpesi numarasının ve uygunluk kontrolü için hayvan sahibinin cep telefonu numarasının başvuru esnasında personelimize iletilmesini rica ederiz.

Nelere Dikkat Edilmeli?
• Kurban kesimi yaptıracak olan vatandaşlarımızın Beşiktaş’ta ikamet etmesi gerekmektedir.
• Vatandaşlarımız kesim saatinden yarım saat önce kurban kesim alanında bulunmalıdır.
• Vatandaşlarımız kendileri kesim yapamaz. Kesim, görevliler tarafından yapılacaktır.
• Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmelidir.
*Kurban kesim alanına gelen komşularımıza HES Kodu kontrolü yapılacaktır.

Kurban Kesim Yeri Nerede?

Beşiktaş Kaymakamlığı Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından Beşiktaş ilçe sınırları içerisinde kurban kesim yeri olarak belirlenen adres: Muradiye Mah. Nüzhetiye Cad. Dere Sok. Beşiktaş Pazar Yeri’dir. (Beşiktaş Evlendirme Dairesi karşısı)

Kurban Kesim Ücreti Ne Kadar?
Beşiktaş Kaymakamlığı Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen kesim ücreti küçükbaş hayvan için 150 TL, büyükbaş hayvan için 600 TL’dir.
Yeni Duyurular