Başkan Akpolat Engelsiz Sanat Topluluğu Sporcuları ile Bir Araya Geldi

Beşiktaş Engelsiz Sanat Topluluğumuz, TBESF Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Türkiye Şampiyonası’nda dağıtılan 30 madalyadan 22’sini kazandı…

Eklenme Tarihi: 26 Temmuz 2021 Pazartesi

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Tekerlekli Sandalye Dans Türkiye Şampiyonası’nda 22 madalya kazanan Engelsiz Sanat Topluluğu sporcularımızla kahvaltıda bir araya geldi.

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu, 3-9 Temmuz tarihlerinde Antalya’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Tekerlekli Sandalye Dans 4. Türkiye Şampiyonası’nda 22 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Başkan Akpolat, şampiyonada 10 ayrı kategoride; 7 altın madalya, 10 gümüş madalya ve 5 bronz madalya kazanan sporcularımızla belediye binamızda düzenlenen kahvaltıda buluştu. Sporcularımızı gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik eden Akpolat, spora ve sporcuya her zaman destekte bulunacaklarını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"TBESF Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Türkiye Şampiyonası’nda 10 ayrı kategoride kazandıkları madalyalarla bizi gururlandıran Engelsiz Sanat Topluluğu sporcularımız ile bir araya gelerek tebrik ettim. Geleceğe dönük planlarımız için çalışmalara başladık, heyecanlıyız!"